Suport rabatabil de bază pentru acoperiş

Pentru vehicule cu ampatament scurt şi fără acoperiş înălţat

2 394 045

€ 892,851

O soluţie adaptabilă la versiunile anterioare atunci când autovehiculul nu este dotat cu un suport rabatabil de bază pentru plafon ca opţiune montată din fabrică. Set de 3 bare transversale din aluminiu cu o greutate proprie de 16 kg, capacitate max. de încărcare de 130 kg (80 kg pentru Tourneo Custom Sport) când sunt rabatate în sus şi 75 kg atunci când sunt rabatate în jos. Se reduce zgomotul produs de vânt şi consumul de combustibil atunci când nu este utilizat. Înălţimea plafonului atunci când este rabatat în jos: 2,04 m, iar când este rabatat în sus: 2,13 m. Este compatibil cu sistemele de fixare pentru plafon Thule® datorită profilelor integrate cu canal T, inclusiv opritoare pentru încărcătură.

Vă rugăm să ţineţi cont de: Capacitatea de încărcare a acoperişului autovehiculului dvs. este limitată. Pentru o capacitate maximă de încărcare a acoperişului vă rugăm să verificaţi manualul de utilizare al autovehiculului dumneavoastră.


Garanţie acoperită de Ford.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.