Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Thule®* Suport spate pentru transport bicicletă Coach 276, pentru 3 biciclete, pliabil şi rabatabil

Reţineţi că uşa spate nu poate fi deschisă atunci când suportul de biciclete este montat

2 353 444

€ 539,001

Suportul mic şi uşor de la Thule® se poate plia cu ajutorul pedalei practice pentru acces uşor la portbagaj, chiar şi cu bicicletele montate. Prevăzut cu mecanism de pliere brevetat pentru o dimensiune de depozitare foarte compactă, se potriveşte în majoritatea spaţiilor de portbagaj pentru depozitare. Construcţie uşoară inteligentă, şine extensibile pentru biciclete cu distanţă între axe mai mare, dispozitiv anti-furt şi suporturi pe cadre de biciclete detaşabile pentru încărcarea fără probleme a bicicletelor. Cuplajul reglabil cu funcţia de acţionare cu o singură mână permite montarea uşoară pe cârligul de remorcare. Suportul pentru bicicletă este adecvat pentru cadre de biciclete cu diametru de 22 mm – 80 mm. Suportul poate fi blocat pe cârligul de remorcare, de asemenea şi bicicletele pot fi blocate pe suport. Capacitate de încărcare max. 60 kg, max. 25 kg pentru fiecare bicicletă, greutate aproximativ 19 kg, inclusiv adaptor cu 13 pini. Dimensiune: 106 x 76 x 28 cm Vă rugăm să reţineţi: Greutatea brută montată (greutatea accesoriului şi sarcina lui împreună) nu trebuie să depăşească limita de greutate permisă de cârligul de remorcare. Aveţi grijă când înclinaţi suportul cu bicicletele încărcate. Părţile proeminente cum ar fi ghidonul pot atinge solul şi s-ar putea deteriora. Vă rugăm să luaţi precauţile de siguranţă necesare.


Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.