Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă I21, pentru 2 biciclete, 60°, rabatabil

Vă rugăm să aveţi în vedere: uşa spate nu se poate deschide chiar dacă suportul pentru biciclete este rabatat

2 241 803

€ 590,001

Suport pentru biciclete foarte mic şi uşor, montat pe cârligul de remorcare, pentru 2 biciclete, cu sitem de înclinare inteligent pentru acces la compartimentul de încărcare. Include un dispozitiv de fixare iQ fără levier, pentru manevrarea uşoară suportului, braţ adecvat pentru cadre de bicicletă cu un diametru de până la 75 mm şi 75 x 45 mm oval. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei şi cadrul de susţinere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe cârligul de remorcare precum şi bicicletele se pot bloca, capacitate de încărcare de 30 kg pentru fiecare bicicletă, adecvat şi pentru biciclete electrice, cu o greutate de aproximativ 13 kg, adaptor cu 13 pini inclus. Dimensiune: 118 x 69 x 56 cm pliat: 61 x 20 x 60 cm. Încărcătură verticală: 37 kg de la valoarea solicitării dinamice de 5,3 kN 60 kg de la valoarea solicitării dinamice de 6,7 kN. Vă rugăm să aveţi în vedere: Greutatea brută montată pe cârligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu împreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depăşească limita sarcinii verticale statice.


Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.