O baterie descărcată este o neplăcere, dar kitul de încărcare a bateriei vă salvează de situaţiile neplăcute şi vă ajută să vă puneţi din nou în mişcare.

2 618 911

Dispozitiv pentru pornire forţată ARB* cu pachet de baterii, portabil, 12v

315,37 €1

Dispozitivul de pornire forţată cu baterii pe bază de litiu cu pachet electric are suficientă putere pentru a porni orice vehicul 12v cu capacităţi de motor de până la 5L V8 diesel sau 6L benzină. Pachetul de baterii este încărcat folosind încărcătorul CC sau CA şi datorită tehnologiei cu senzori inteligenţi şi de încărcare, senzorii incorporaţi împiedică bateria pe bază de litiu să fie încărcată prea mult sau prea puţin. Când vine momentul să folosiţi dispozitivul pentru pornire forţată la vehiculul dvs., cablurile de pornire rezistente inteligente monitorizează tensiunea bateriei, polaritatea şi condiţiile de încărcare, alertând utilizatorul de orice probleme de instalare potenţiale printr-o serie de lumini LED. Când nu este folosit, se împachetează în mod eficient într-o cutie de depozitare rezistentă şi compactă din nailon EVA, cu negru şi portocaliu, cu siglă ARB inteligentă.

  • Baterie pe bază de litiu de culoare portocaliu deschis, extrem de vizibilă, de 24000 mAh
  • Alimentare de 500 CCA continuă & 1000 CCA de pornire
  • Dimensiunea bateriei: 188 x 134 x 37 mm
  • Cabluri de pornire inteligente cu funcţie de pornire, polaritate inversă şi protecţie la scântei
  • Include încărcător CC de 12v şi CA de 240v
  • Baterie incorporată de 100 lumeni cu 4 moduri (ridicat, stroboscopic, SOS, oprit)
  • Mufă pentru încărcătorul de maşină 12v pentru alimentarea unor dispozitive precum cele de iluminat, de umflare a anvelopelor şi pentru cutia de refrigerare
  • 2 porturi USB şi un cablu USB inteligent, capabil să încarce majoritatea smartphone-urilor Android® & Apple®
  • Perfect pentru vehicule de familie, bărci, motociclete, echipamente de tuns iarba, etc.

Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.

Pentru mai multe informaţii şi imagini vă rugăm să selectaţi un autovehicul

Selectaţi autovehicule compatibile

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari

NOTĂ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® sunt mărci comerciale ale Ford sau ale societăţilor sale afiliate.

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.

" " " "