Dacă vreţi să călătoriţi mai confortabil, achiziţionaţi această cotieră care vă permite totodată să economisiţi spaţiu de depozitare.

Rati* Cotieră

2 025 501

€ 120,001

Cotieră pliabilă pentru a fi montată între scaunele din faţă cu cutie de depozitare integrată şi un buzunar portabil inovator. Depozitează permisul de conducere, portofelul sau telefonul mobil în buzunarul portabil, prinde-l la centură şi ia-l cu tine peste tot! Este prevăzut cu dispozitiv de ajustare a înălţimii în 4 poziţii diferite şi o suprafaţă căptuşită cu capac mobil spre faţă. Corpul cotierei este negru mat cu elemente negre lucioase, include suport pentru pix, suport pentru monede şi o monedă pentru căruciorul de cumpărături. Conector USB în interiorul cotierei


Avantaje pentru client:

  • Furnizor excepțional de accesorii inovatoare pentru confort la condus
  • Construcție de calitate superioară la standarde FEO, dintr-un amestec de materiale durabile, de ultimă generație
  • Dezvoltare și proiectare ghidate de analiza modului de defecțiune și a efectelor acesteia (FMEA – Failure Mode and Effects Analysis)
  • Proiectată să ofere un nivel ridicat de confort, în combinație cu caracteristici practice suplimentare
  • Produsă într-o instalație ecologică care folosește energie regenerabilă, cu ventilație naturală, fără consum de gaze și fără aparate de aer condiționat
  • Fabricată în conformitate cu sistemele de management al calității DIN ISO 9001 și DIN ISO 14001
  • Procesul de asigurare a calității implică cicluri pentru testarea durabilității, rezistenței la temperaturi ridicate și scăzute, inflamabilității, rezistenței la abraziune, frecare și pătare, dezvoltării mirosurilor și aburirii (nivelul de condens pe geamuri sau pe ornamentele interioare)
  • Testată temeinic pe vehicule pentru a se asigura instalarea și funcționarea perfecte
  • Ușor de instalat
  • Beneficiază de garanția furnizorului de 2 ani

Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.


NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.