Ford Jante din aliaj

Arătaţi diferit şi vă simţiţi special cu gama noastră de jante de aliaj. Toate au fost configurate pentru a completa aspectul oricărui autovehicul Ford pe care îl conduceţi. Lucioasă, practică şi elegantă, alegerea vă aparţine. Şi puteţi fi sigur că indiferent ce opţiune de jantă de aliaj alegeţi, puteţi avea încredere că au fost fabricate la cele mai înalte standarde, din cele mai fine materiale, şi au fost supuse unei testări de lungă durată pentru a fi în siguranţă la drum. Fiecare jantă de aliaj unic a fost verificată cu raze X în privinţa defectelor şi a fost testată în plus pentru a se asigura că nu se va pierde aer din anvelope prin roată. Şi cu diferite stiluri – prelucrată, argintie, alb, negru, gri şi cromată – puteţi fi sigur că jantele noastre de aliaj sunt la fel de bune pe cât de aspectuoase.

De ce să alegeţi jantele de aliaj Ford?

Ford fabrică jante de aliaj pentru autovehiculele Ford, nu pentru alte mărci. Prin urmare, nu este nevoie să facem compromisuri privind designul şi calitatea pentru a întruni o serie de cerinţe ale producătorilor. În schimb, ne putem concentra pe configurarea şi producţia jantelor de aliaj, care completează perfect modelul specific pentru care au fost concepute.

Reprezintă acel ceva mai bun

Deoarece jantele noastre de aliaj au fost concepute şi construite pentru modelele Ford specifice, cunoaştem exact specificaţiile necesare. Dar le-am construit pentru a funcţiona chiar mai bine – mergând dincolo de specificaţiile modelului, şi am obţinut performanţe deosebite privind siguranţa şi capacitatea de susţinere a încărcăturii.

Testate şi aprobate

Jantele de aliaj Ford au fost testate pentru durabilitate şi rezistenţă la fiecare stadiu de design şi dezvoltare şi, cel mai important, în timpul producţiei. Acest lucru înseamnă că puteţi fi sigur că întrunesc standardele premium Ford de calitate şi că se potrivesc calităţii de producţie a autovehiculului dvs. Ford.

Montaţi şi uitaţi

Montarea jantelor de aliaj Ford la autovehiculul dvs. Ford este rapidă şi uşoară. De vreme ce jantele au fost specific concepute pentru autovehiculul dvs. Ford, nu este necesară nicio modificare, indiferent de dimensiunea roţii sau anvelopei. Se utilizează capacul central original Ford şi fitinguri originale pentru roată; nu sunt necesare fitinguri suplimentare. Asta nu înseamnă că economisiţi doar costurile de montare. Vă protejaţi, de asemenea, autovehiculul dvs., pe care alte jante ar putea să-l devalorizeze.

Stadiul 1: Designul ştiinţific

Pentru fiecare jantă nouă de aliaj Ford, este creat un design de bază de către grupul de design Ford. Specificaţiile necesare pentru a se potrivi oricărui model special de autovehicul sunt calculate apoi cu ajutorul proceselor matematice şi ştiinţifice foarte precise şi avansate.

Stadiul 2: Studiul de fezabilitate

Odată ce s-a căzut de acord asupra designului, departamentul de inginerie realizează un studiu de design şi fezabilitate pentru modelul specific Ford - luând chiar în considerare dezvoltările de model planificate pe viitor. Toate stilurile de caroserie sunt incluse în studiu pentru a asigura că sunt întrunite standardele de calitate şi cerinţele de siguranţă rutieră indiferent de caracteristicile diferite de distribuţie a greutăţii.

Stardiul 3: Testare

Toate jantele livrate clienţilor sunt testate static complet, inclusiv cu raze X, în privinţa dimensiunilor, defectelor de material, neetanşeităţilor, dezechilibrului şi rezistenţei la impact.

Stadiul 4: Testarea durabilităţii şi rezistenţei

În plus, jantele de aliaj Ford sunt suspuse unui test de laborator privind durabilitatea biaxială gravă, pe o maşină nou dezvoltată, special concepută în acest scop. Simularea condiţiilor reale de conducere echivalează cu 300.000 km de condus, cu janta pre-deteriorată pentru a reprezenta evenimente extreme precum condusul peste borduri. Diferitele viteze, încărcăturile, manevrele rutiere şi deplasările în curbe extrem de dure, toate sunt reproduse cu acest test şi cel puţin trei jante per design de jantă trebuie să treacă testul înainte ca designul să fie aprobat pentru producţie.

Producătorii de jante de aliaj trebuie să facă compromisuri. Dar dvs. nu trebuie să faceţi.

NOTĂ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® sunt mărci comerciale ale Ford sau ale societăţilor sale afiliate.

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.

" " " "