BUN VENIT ÎN CATALOGUL ONLINE DE ACCESORII FORD

Fie că sunteţi în căutarea unui articol special de stilizare, doriţi să vă protejaţi autovehiculul sau sunteţi în căutarea unei soluţii de a vă face călătoria mai uşoară şi mai plăcută – cu doar câteva clicuri, veţi găsi gama vastă de Accesorii Ford.

Autoturisme
Vehicule Comerciale

Cutie pentru plafon

Sporiţi cu uşurinţă capacitatea de încărcare a autovehiculului dvs. Ford. Gama noastră de cutii pentru plafon de înaltă calitate sunt fabricate pentru a transporta în condiţii de siguranţă şi pentru a proteja o varietate de încărcături. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu deschidere dublă pentru acces facil de pe ambele părţi ale autovehiculului.

CITEŞTE MAI MULT

Cârlig de remorcare

Nu trebuie să faceţi niciun compromis privind stilizarea autovehiculului dvs., dacă planificaţi să remorcaţi o remorcă sau o rulotă. Toate barele de remorcare detaşabile Ford au fost configurate pentru manevrare uşoară, compatibilitate şi integrare completă cu sistemele dvs. electrice Ford şi Multiplex.

CITEŞTE MAI MULT

Scară spate

Păşiţi la partea superioară a autovehiculului pentru accesul confortabil la încărcăturile de pe acoperiş.

CITEŞTE MAI MULT

Termeni si conditii
Acest site (www.accesorii-ford.ro) este administrat de catre Ford România. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos. Puteti, de asemenea, sa consultati Politica Ford de Confidentialitate pe Internet.

Conditii Generale
Ford România a depus toate eforturile pentru a prezenta, pe acest site, informatii corecte si precise.

Ford România cauta, în permanenta, noi moduri de a îmbunatati caracteristicile, designul si procesul de fabricatie al vehiculelor sale; de aceea, informatiile prezentate sunt în permanenta schimbare. Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Ford, ori o oferta concreta de vânzare a unui anumit vehicul. Distribuitorii si Dealerii nu sunt mandatari ai Ford România si nu au dreptul de a obliga Ford România, prin niciun fel de angajament sau declaratie, explicite ori implicite. Orice referiri, prezentate în acest site, la viteza si performanta nu trebuie interpretate drept un îndemn de a adopta un stil de sofat periculos ori de a depasi limitele legale de viteza.

Toate cifrele referitoare la consum furnizate sunt în conformitate cu Directiva 93/116/EC. Acestea au fost calculate în baza ciclului de testare folosit pentru clasificarea oficiala cu privire la emisiile de noxe. Ele nu pot fi comparate cu cifrele anterioare privind viteza constanta / în oras si sunt mai reprezentative pentru consumul real de combustibil din trafic. În conditiile unei utilizari normale, consumul de combustibil al unui vehicul poate diferi de nivelurile obtinute în cursul procedurilor de testare, depinzând si de stilul de sofat, de conditiile de trafic, de starea drumului, de factorii de mediu si de starea tehnica a vehiculului. Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Dealerul dumneavoastra.

Drepturi de Autor
Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Ford România ori utilizate de Ford România în conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul în care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat în scris, al Ford sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute în acest site, nici de a le utiliza în orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar în scopuri legale.

Ford România îsi rezerva dreptul de a utiliza în scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie în orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Ford România îsi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.

Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)
Încercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra în vigoare începând cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site de catre un minor având vârsta sub 14 ani, dumneavoastra, în calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, în numele minorului, începând cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, în calitate de minor având vârsta cuprinsa între 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, în calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenilor si conditiilor, începând cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.

Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar în masura în care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. În special, nu garantam în niciun fel corectitudinea ori integritatea informatiilor furnizate pe acest site; de asemenea, nu declaram si nu garantam acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site si nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neîntrerupta si fara erori ori ca site-ul si serverele pe care este gazduit nu prezinta disfunctionalitati ori nu sunt infectate cu virusi informatici.

În limita maxima permisa de lege, Ford România nu va fi raspunzator în niciun caz, fata de nicio persoana pentru niciun fel de pierderi ori daune suferite ca urmare a utilizarii oricaror informatii sau produse prezentate pe acest site, inclusiv, fara a se limita la daunele indirecte ori incidentale, sau orice fel de daune survenite în urma utilizarii sau imposibilitatii de utilizare, pierderii de informatii sau de profituri, fie în temeiul raspunderii contractuale sau a raspunderii bazate pe neglijenta sau pe alte actiuni vatamatoare, rezultând din sau în legatura cu utilizarea acestui site.

Prin derogare de la orice alte prevederi din acesti termeni si conditii, în masura maxima permisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionalitatea ori disponibilitatea acestui site.

Marci
Toate numele, imaginile, siglele care identifica Ford reprezinta marci ale Ford. Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. Ford nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane în afara de titularii de drept. Orice astfel utilizare poate constitui o încalcare a drepturilor titularilor.

Linkuri Externe
Ford România nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu îsi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri în acest site. Niciun site extern pe care îl vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul Ford, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Limitarea responsabilitatii cu privire la programe

Programele care pot fi descarcate de pe acest site au fost verificate si testate amanuntit în toate etapele de productie, dar recomandam utilizarea unui program anti-virus înainte de instalare. De asemenea, recomandam realizarea unei copii de siguranta a hard-disk-ului, înainte de utilizarea programelor. În limita maxima permisa de lege, Ford România nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru orice fel de disfunctionalitate, deteriorare si/sau pierdere de informatii rezultate în urma utilizarii acestor programe pe computerul dumneavoastra personal. Înainte de instalarea programelor pe computerele legate în retea, va rugam sa consultati administratorul retelei.

Jurisdictie
Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate în conformitate cu legislatia româna. Orice fel de dispute nascute în legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din România.

În cazul în care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara în care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii termeni si conditii. Celelalte prevederi vor ramâne aplicabile integral si vor continua sa fie obligatorii si executorii pentru parti.

Ford îsi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii oricând, prin postarea on-line a modificarilor.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii si/sau cu modificarile aduse lor, va rugam sa încetati folosirea acestui site imediat.

Va rugam sa luati la cunostinta Politica de Confidentialitate Ford, detaliata în cele ce urmeaza. Aceste informatii sunt detaliate de un numar de întrebari frecvente (FAQ) care sunt de asemenea disponibile online si care fac parte din aceasta Politica de Confidentialitate. Aceasta Politica de Confidentialitate descrie modul în care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre Ford Romania SA („Ford România”) în legatura cu operarea acestui site web, furnizarea serviciilor sale, vânzarea produselor sale, în scopul de a va tine la curent cu initiativele sale si pentru a înbunatati modul în care va deservim. Pentru orice întrebare specifica neacoperita de sectiunea Întrebari frecvente, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti (Pipera)- Cod postal 077190-România.

Ford România este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr. 17306. Ford România respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza în alte moduri si orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, în primul rând, pentru furnizarea serviciilor pe care le puteti solicita iar în al doilea rând, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele Ford România si pentru ameliorarea modului în care va deservim. Realizam acest lucru prin utilizarea în mod adecvat a acestor informatii, astfel cum este detaliat în cele ce urmeaza.

Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara Ford Motor Company Group1, a societatilor afiliate sau asociate la aceasta, a agentiilor, distribuitorilor sau persoanelor autorizate, reprezentantilor ori distribuitorilor si a altor societati cu care Ford România si Ford Motor Company Group1 (împreuna denumite Ford) au contractat prestarea de servicii în beneficiul dumneavoastra , precum si din afara oricarui reprezentant, cesionar sau înlocuitor al partilor la care s-a facut referire mai sus. Informatiile vor fi tratate în conformitate cu prevederile legislatiei române cu privire la protectia datelor cu caracter personal, în special în conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Legea privind Protectia Datelor”) si pot fi stocate si utilizate initial în interiorul sau în afara Uniunii Europene (UE) / Zonei Economice Europene (ZEE), oriunde în lume (inclusiv în Statele Unite ale Americii). Transferul datelor cu caracter personal în state din afara UE / ZEE se realizeaza pentru unul sau mai multe din scopurile mentionate mai sus iar Ford România va lua masuri rezonabile pentru a se asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate într-un mod adecvat.

Aveti o serie de drepturi în baza legislatiei românesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si în ce scopuri si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive întemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, în special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar (de exemplu, în relatiile cu Ford Credit), sa nu ne permita acest lucru. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate. Va puteti exercita aceste drepturi prin adresându-va în scris la adresa Ford România, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti( Pipera)- Cod postal 077190-România.

Daca aveti întrebari concrete care nu sunt acoperite în sectiunea de Întrebari frecvente, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti (Pipera)- Cod postal 077190-România.

1Ford Motor Company Group, o societate cu sediul în Statele Unite ale Americii, („FMC”) include în contextul acestei Politici de Confidentialitate acele societati în care FMC detine cel putin 50% din acestea (acestea incluzând societatile nationale Ford si societatile enumerate mai jos). Pentru scopurile acestei Politici de Confidentialitate FMC va include si Mazda, în care Ford detine mai putin de 50%, precum si Ford Credit si Lincoln Mercury.

Întrebari frecvente cu privire la Politica de Confidentialitate

Colectarea acestor informatii va permite Ford România sa îndeplineasca urmatoarele obiective:
1. Sa faca acest site mai accesibil si mai functional pentru dumneavoastra, nesolicitând introducetea informatiilor în mai multe rânduri.
2. Sa furnizam mai rapid informatii.
3. Sa generam continut mai relevant pentru dumneavoastra.
4. Sa va ajutam sa identificati cu usurinta serviciile ori informatiile pe care Ford vi le poate oferi.
5. Sa folosim aceste informatii pentru a aduce îmbunatatiri site-ului.
6. Sa identificam tendinte generale cu privire la site si la utilizarea acestuia.
7. Sa va furnizam serviciile si produsele solicitate Ford.
8. Sa va informam cu privire la noi produse, oferte speciale, informatii actualizate si alte noi servicii pe care Ford România considera ca ar putea fi utile pentru dumneavoastra. În cazurile în care avem acordul dumneavoastra, este posibil sa autorizam alte societati sa ia direct legatura cu dumneavoastra.

Ce informatii pot fi colectate de catre Ford România?

La Ford România, ne-am propus sa va oferim un control cât mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. În general, puteti vizita site-urile Ford România fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. În anumite situatii, însa, e posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele ori adresa. Este intentia noastra sa va atentionam înainte de a colecta prin intermediul internetului informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

Vom colecta informatii personale care pot fi asociate în mod direct cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Înregistrare prin Internet al Ford.
Chiar înainte de înregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul în care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu va identifica personal dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru îmbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.
Daca sunteti de acord sa furnizati Ford România, prin intermediul internetului, informatii personale necesare - de exemplu, pentru a coresponda cu dumneavoastra, a procesa o comanda ori a va abona, intentionam sa va informam despre modul exact în care vom utiliza aceste informatii. Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.
Ford România va colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:
· data de facturare;
· data de cumparare;
· departament;
· dealer-ul de la care a fost achizitionat vehiculul;
· mod de plata/ detalii;
· detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);
· detalii despre vehicul;
· model;
· vârsta vehiculului;
· kilometrii parcursi;
· numar de Înregistrare;
· numarul de identificare al vehiculului;
· detalii despre munca (codul muncii, descrierea muncii, numar de ore, reducere, valoarea muncii, comentarii de atelier);
· detalii despre piese ( numarul piesei, descrierea piesei, cantitatea furnizata, pret pe unitate, reducere);
· numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, data nasterii, vârsta, sexul, venitul, starea civila, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax), date din carte de identitate/ pasaport, codul numeric personal al clientului/ potentialului client/ proprietarului/ conducatorului auto; modelul Ford de care este interesat clientul, data extimativa a urmatoarei achizitii, dealer-ul/ orasul preferat, numarul de identificare al vehiculului, detalii despre ultimul vehicul achizitionat, numerele de cont pentru finantarea FFE, privilegiu, FIN, Global Id, CDSid.
Va vom informa în avans când intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.

Cum va colecta si stoca Ford România aceste informatii?

mai multe moduri; fie solicitându-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de înregistrare), fie înregistrând automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa înregistram alegerile pe care le-ati facut.
Informatiile sunt stocate într-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.

Cât timp va stoca Ford România aceste informatii?

Ford România va stoca aceste informatii într-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale , atât timp cât consideram ca informatiile ne pot ajuta sa întelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului în care ne solicitati, pe baza unor motive legitime temeinice, sa încetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia în vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.
Pentru a întelege cum puteti modifica sau actualiza informatiile stocate despre dumneavoastra va rugam sa consultati întrebarea corespunzatoare din aceasta sectiune.

Unde vor fi stocate informatiile dumneavoastra?

Ford are operatiuni în numeroase tari, din întreaga lume. Pentru a le oferi clientilor nostri, oriunde acestia s-ar afla, servicii de cea mai buna calitate, ne administram toate site-urile Internet dintr-un singur site central. Acesta se afla, pentru moment, în Marea Britanie si va fi mutat în Statele Unite ale Americii începând cu luna octombrie 2010.

De ce colecteaza Ford România aceste informatii?

Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne îmbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.

Care este aplicabilitatea acestei politici?

Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor individuali. Ea nu se aplica vizitatorilor care reprezinta persoane juridice.

Angajamentul Ford România cu privire la drepturile copiilor

Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam saunu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decât cu acordul, verificabil, al parintilor si, în cazul minorilor între 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului si nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.

Ce sunt cookies?

Exista o tehnologie numita“ cookies”, care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. O cookie este o serie de date , un fisier care nu este altceva decât un o linie de text pe care un site web îl poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la rândul sau îl poate stoca în sistemul dumneavoastra. Unele pagini Ford utilizeaza cookies în scopul de a va oferi servicii mai complete când ne revizitati site-ul. De exemplu, o cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi.

Va puteti seta browser-ul pentru a va notifica ori de câte ori primiti o cookie, dându-vi-se posibilitatea sa decideti daca o acceptati sau nu.

Cum se sterg cookies

Puteti sterge cu usurinta orice cookie instalata in folderul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca utilizati Microsoft Internet Explorer:
Deschideti „Windows Explorer”
Click pe butonul „Search” din bara de instrumente
Tastati „cookie” în fereastra de cautare „Folders and Files”
Selectati „My Computer” în casuta „Look in”
Click pe „Search now”
Dublu click pe folderele gasite
„Select” orice fisier cookie
Tastati butonul „Delete” de pe tastatura
Daca nu utilizati Microsoft Windows Explorer , puteti selecta „cookies’’ din functia „Help” pentru informatii despre unde sa gasiti folderul cookie.

Scoaterea din functiune si repunerea în functiune a cookies

Puteti accepta ori refuza cookies modificând setarile browser-ului dumneavoastra.Totusi, este posibil sa nu puteti utiliza toate aplicatiile interactive de pe site-ul nostru daca cookies sunt dezinstalate. În caz ca doriti sa fiti avertizat înainte de acceptarea unei cookie pe hard-disk-ul dumneavoastra, urmati instructiunile de mai jos:

În Internet Explorer 6.0:

Mergeti în meniul „Tools”
Click pe „Internet Options”
Click pe „Privacy Tab”
Mutati cursorul pentru a alege setarile preferate
Click pe „OK”
Mergeti în lista dumneavoastra cookies
Stergeti toate fisierele pe care le aveti acolo, astfel se vor sterge toate cookies

O data sterse aceste fisiere, nu veti mai avea cookies si browserul dumneavoastra nu va mai trimite sau primi noi cookies.

În Internet Explorer 7.0:

Iesiti din Internet Explorer 7, apoi iesiti din orice aplicatie Microsoft Windows Explorer
Click „Start”, click „Run”, tastati „inetcpl.cpl” apoi apasati ENTER
Pe tab-ul general, click „Delete” sub Browsing History în casuta de dialog Internet Properties
În casuta de dialog Browsing History, click „Delete Cookies”
În casuta de dialog Delete Cookies, click „Yes”.

În Internet Explorer 8.0:

Click „Safety” în bara Command
Selecteaza „Delete Browsing History”
Selecteaza optiunea pentru cookies si click „Delete”
Alternativ, noua aplicatie de navigare specifica Internet Explorer 8, InPrivate, permite utilizatorilor sa navigheze pe internet fara a înregistra informatii de pe site-urile vizitate (inclusiv cookies). Pentru utilizarea modulului In Private:
Click „Safety” în bara Command
Selectati „InPrivate Browsing”
Daca utilizati o versiune mai veche a Internet Explorer care nu este mentionata aici, va rugam vizitati site-ul Microsoft pentru a descarca o versiune mai noua.

În Mozilla Firefox:

Click pe „Tools”, apoi pe „Options” (sau pe „Edit | Preferences” pe Linux)
Selectati „Privacy”
În panoul cookies, click pe „Show Cookies”
Pentru a sterge singura cookie, dati click pe intrarea din lista si pe butonul „Remove Cookie”
Pentru a sterge toate cookies, dati click pe butonul „Remove All Cookies”.

În Google Chrome:

Click pe meniul „Tools” si selectati „Options”
Click pe tab-ul „Under the Hood” si instalati sectiunea „Security”
În sectiunea „Cookie settings”, click pe butonul „Show cookies”
Selectati „Remove all” pentru a sterge toate cookies din lista (alternativ, puteti sterge toate cookies create într-o anumita perioada de timp prin selectarea optiunii „Clear browsing data” din meniul Tools).
Pentru a sterge o anumita cookie, nu trebuie decât sa selectati site-ul web care alege cookie din lista si sa click „Remove” sau butonul Close la terminare.

În Safari:

Alegeti „Preferences” din meniul Safari
Selectati icon-ul „Security”
Apasati butonul „Show Cookies”
Selectati cookies pe care doriti sa le stergeti din lista
Apasati butonul Delete.

Ce sunt profilurile de consumatori?

Fiecare consumator înregistrat are un profil personal unic. Fiecarui profil îi este alocat un numar personal de identificare, de asemenea unic, care ne permite sa ne asiguram ca dumneavoastra sunteti singurul care îsi poate accesa profilul.
La înregistrare, va cream profilul, va alocam un numar personal de identificare, dupa care este posibil sa trimitem acest numar înapoi pe hard-drive-ul dumneavoastra, sub forma unui fisier „cookie”. Codul este doar al dumneavoastra. El constituie pasaportul dumneavoastra pentru o calatorie fara întreruperi pe toate site-urile Ford. Acest cod va poate permite sa vizitati aceste site-uri fara a fi nevoiti sa completati mai multe formulare cu informatii deja furnizate. Chiar daca accesati site-urile de la computere diferite nu este nevoie sa va re -înregistrati - este suficient sa folositi numarul personal de identificare pentru a va identifica.

Cum modific informatiile mele personale?

Profilul dumneavoastra de consumator poate fi utilizat si pentru a personaliza elementele si modul de afisare ale paginilor, pentru a corespunde preferintelor si setarilor dumneavoastra.
Unele site-uri Ford utilizeaza pagini de înregistrare care va permit sa studiati si sa actualizati Informatiile Personale pe care le-ati furnizat.
În alte cazuri, aveti la dispozitie solutia de a anula participarea la serviciul respectiv. În orice alte cazuri în care vi se solicita actualizarea informatiilor personale, va rugam sa urmati instructiunile primite.
Alternativ, puteti trimite solicitarea de modificare prin posta la adresa Ford România, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti Pipera- Cod postal 077190 - România.

Ce îmi puteti spune despre securitatea site-ului si a internetului?

Internetul nu este un mediu sigur si ar trebui sa fiti întotdeauna prevazatori cu privire la informatiile pe care le transmiteti online.
Informatiile personale colectate de catre site-urile Ford sunt stocate în medii securizate, la care publicul nu are acces. În anumite cazuri, cum ar fi cel al transmiterii numerelor de carduri bancare, informatiile personale sunt încriptate înainte de efectuarea tranzactiei, folosind tehnologii de securitate specifice.

Ce optiuni am la dispozitie, daca ma înregistrez?

Daca decideti sa va înregistrati, veti putea decide ce fel de informatii doriti sa primiti din partea Ford. Daca nu doriti ca Ford sa va comunice alte oferte cu privire la produsele, evenimente, programe ori servicii Ford, puteti selecta optiunea adecvata.
Ofertele pot fi trimise prin posta, posta electronica, telefon sau orice alte mijloace adecvate.

Ce se întâmpla daca nu ma înregistrez?

Daca optati sa nu va înregistrati sau sa nu furnizati informatii personale, veti putea, în general, sa folositi cea mai mare parte a functionalitatilor site-urilor Ford. Nu veti putea, însa, sa accesati sectiunile care presupun înregistrare.
Chiar si în cazul în care nu va înregistrati, este posibil sa colectam informatii anonime despre modul în care utilizati site-ul. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a va identifica, dar pot fi utile pentru activitatile noastre de marketing si pentru îmbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.

În ce conditii e posibil ca aceasta Politica de Confidentialitate sa nu se aplice?

Pe lânga trimiterea de informatii personale direct catre site-urile Ford, este posibil de asemenea sa trimiteti informatii personale prin conversatii electronice în direct (Chat), schimburi de mesaje electronice ori postari pe forumuri de discutii care va sunt puse la dispozitie pe site-urile Ford. Politica de Confidentialitate nu acopera acest mod de transferare a informatiilor cu caracter personal. Trebuie sa fiti precauti înainte de a distribui informatii personale în modurile enumerate mai sus.

Cum pot lua legatura cu Ford?

Pentru orice fel de întrebari ori comentarii cu privire la Politica noastra de confidentialitate, puteti lua legatura cu noi la: Ford România, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti (Pipera)- Cod postal 077190-România.